ATG Tillsammans

ATG tillsammans är en innovativ plattform från AB Trav och Galopp, mer känd som ATG. Den erbjuder spelare att delta i lagspel. Genom att andelar i olika lag kan man som spelare vara med och spela på olika spelformer som V75 och V86. Plattformen gör det möjligt för flera spelare att tillsammans kombinera sina kunskaper och resurser. Enligt många skapar det en mer engagerande och social upplevelse.

Så fungerar ATG tillsammans

ATG Tillsammans ger spelare en unik möjlighet att engagera sig i trav- och galoppspel genom ett samarbetsbaserat format. Processen är enkel och intuitiv och ATG är bra alternativ för nybörjare som vill prova på konceptet.

Du har möjlighet att antingen gå med i ett befintligt lag eller skapa ett eget lag. För dig som vill skapa ett eget lag är det verkligen enkelt. Du registrerar laget på plattformen hos ATG och därefter bjuder du in vänner, familj eller kollegor att delta. Vilken inriktning och strategi ett lag ska ha är upp till varje lag själv.

Slipp all administration

Vad många uppskattar med ATG Tillsammans är att plattformen tar hand om all administration. Därmed tar ATG hand om allt från insamling av insatser till fördelning av vinsterna. På så sätt behöver inte någon medlem i laget lägga ner tid på att hantera betalningar. Detta gör det extremt smidigt för alla som deltar.

Köp andelar

Du kan på ett smidigt sätt köpa andelar i lagets spel. En andel representerar en del av den totala insatsen från laget och därmed också en proportionell del av eventuella vinster. Det ger dig flexibilitet att själv välja hur mycket du ska satsa och ändå ta del av större spel som eventuellt annars skulle vara utanför din budget.

Fördelar med ATG Tillsammans

ATG Tillsammans erbjuder flera fördelar:

●      Gemenskap: Möjligheten att spela tillsammans med vänner eller kollegor oavsett var du befinner sig geografiskt.

●      Ökade vinstchanser: Genom att gå samman kan spelare vara med i större och mer omfattande system. Det kan öka vinstchanserna och framförallt leda till större vinster.

●      Enkel administration: Plattformen tar hand om all hantering av insatser och utbetalningar. Det gör det enkelt för alla deltagare utan administrativ börda för någon spelare.

●      Tillgänglighet: ATG Tillsammans är lättillgängligt via ATG-appen eller webbläsaren. Därmed finns det inga restriktioner så länge du har en uppkoppling mot internet.

●      Bra för nybörjare: Nybörjare kan lära sig mer av erfarna spelare genom att delta i deras lag.

Dessa spelformer är tillgängliga

Det finns fyra olika spelformer som är tillgängliga med ATG Tillsammans:

V75

V75 är flaggskeppet inom svensk travsport och en av de mest populära spelformerna hos ATG. Här gäller det att förutspå vinnarna i sju olika travlopp under lördagar. Med sin kombination av krav på skicklighet och spänning lockar V75 tusentals spelentusiaster vecka efter vecka

V86

V86 är en spännande variant av V75 och som vanligtvis spelas på onsdagar. I detta spel ska man förutspå vinnarna i åtta stycken travlopp. Det ger en extra utmaning jämfört med V75 och därmed erbjuder V86 ytterligare en chans mitt i veckan att testa er kunskap inom travsporten.

V64

V64 är en något mindre variant av V75 och V86, där fokus ligger på att förutspå vinnarna i sex travlopp. Denna spelform är perfekt för den som söker en snabbare och kanske något enklare spelupplevelse samtidigt som det fortfarande finns goda möjligheter till spänning.

Dagliga Spel

Förutom de större spelformerna som V75, V86 och V64 erbjuder ATG Tillsammans en rad dagliga spel som ger chans att delta varje dag. Dessa spel varierar i format och storlek och det gör dem tillgängliga för olika typer av spelare med varierande erfarenhetsnivåer och intressen.

Vad är andelsspel?

Andelsspel är ett koncept där flera spelare går samman för att köpa en större spelkupong. Varje spelare köper en andel av kupongen som innebär att de delar både insatsen och eventuella vinster med andra andelshavare. Detta system gör det möjligt för spelare att delta i större och potentiellt mer lukrativa spel än vad de skulle ha råd med ensamma. Andelsspel främjar också en känsla av gemenskap och samarbete då man kan dela kunskap och strategier mellan varandra för att öka sina vinstchanser.

Sammanfattning

ATG Tillsammans är en plattform från AB Trav och Galopp som förvandlar trav- och galoppspel till en samarbetsbaserad och social upplevelse. Här kan man antingen gå med i befintliga lag eller skapa egna och bjuda in vänner för att tillsammans satsa på populära spelformer som V75, V86, V64 och Dagliga Spel. Plattformen hanterar all administration vilket förenklar processen och tar bort den administrativa bördan från spelarna.

Att delta i andelsspel ger ökade vinstchanser genom att man deltar i större system och skapar en gemenskap oavsett var man befinner sig. Särskilt gynnsamt är det för nybörjare som kan lära av erfarna spelare. Upptäck ATG Tillsammans idag och spänningen som det innebär när du tillsammans med andra upptäcker spelglädjen med travsport.