Nya betalningsmetoder för hästkapplöpning

Det är slut med de dagar då det enda alternativet var att gå in i en spelbutik för att stödja din favorithäst i ett lopp.  I dag finns det möjlighet att välja bettingsajter online, var och en med olika sätt för spelarna att sätta in och ta ut pengar från sina konton. Processen är mycket bekvämare och är praktiskt taget identisk från en bettingsajt till en annan. Under hela det här inlägget kommer vi att utforska de betalningsmetoder som spelarna nu kan använda sig av på hästkapplöpningsbetting. Genom att läsa det kommer du att veta vilka betalningsmetoder du kan stöta på när du bestämmer dig för att hoppa på tåget för hästkapplöpningsspel online.

Elektroniska plånböcker

Nya e-plånböcker eller digitala plånböcker dyker upp varje dag. Ta Google Pay, tidigare Android Pay, till exempel. Det är ett betalningssystem som nyligen utvecklats av Google för att människor ska kunna använda sina smartphones för att betala för varor och tjänster online. Precis som i ett Google Pay casino kan spelarna använda det för att sätta in pengar på sina online racebook-konton med hjälp av alla kort som är kopplade till deras konto. Det är sällan man stöter på en Google Pay-bettingsajt, men tänk på att du också kommer att stöta på sajter som accepterar de mer populära e-plånböckerna som Paypal, Skrill och Webmoney. Det enda man ska vara medveten om med e-plånböcker är att det kan finnas transaktionsavgifter, som varierar från en bettingsajt till en annan.  

Bankkort

Bankkort är den mest använda betalningsmetoden. Visa och Mastercard leder tävlingen, och praktiskt taget alla tävlingsbolag på nätet accepterar dem för hästspel. Du måste ange namn, kortnummer och adress i vissa fall för att kunna använda ditt bankkort på en bettingsajt online. 

Kryptovaluta

Om du letar efter ett verkligt anonymt betalningsalternativ är kryptovalutor ditt bästa alternativ. Med dem behöver du inte uppge sitt namn och sina bankkontouppgifter för att transaktionerna ska gå igenom. Du behöver bara en offentlig adress som kopieras och klistras in från online-racebooken (vid insättning) eller din egen (vid uttag).  

Mobila betalningar

Mobilbetalning är ett annat sätt som spelarna använder för att sätta in pengar på sina konton för att placera hästkapplöpningsspel. Denna metod erbjuder också anonymitet i viss mån eftersom endast ett fungerande telefonnummer behövs. Pengarna som sätts in på bettingsajten online inkluderas i den månatliga telefonräkningen. 

Banköverföring

Med den här metoden måste du besöka en försäljare som är auktoriserad att ta emot betalningar för den tävlingsbok du har valt. Väl där kan du betala det belopp du vill sätta in plus eventuella avgifter som säljaren tar ut. Du bör ha exakta uppgifter om kapplöpningsboken till hands.

Kontrollera

Vissa bettingsajter tillåter spelare att posta sina checkar. Det kan ta ett tag innan pengarna syns på ditt bettingkonto, men hej, detta kan fungera för dem som föredrar att göra saker och ting på det gamla goda sättet. Vem är vi att döma?

PayNearMe

Liksom den föregående metoden är PayNearMe mer av den gamla skolan. En unik kod utfärdas vanligtvis efter att du valt det som det föredragna betalningssättet och angett det belopp du vill sätta in. Den koden måste visas upp för PayNearMe-försäljaren i din närhet, där du kan använda kontanter, samt pengarna på ditt bankkonto eller eventuella kort som är kopplade till det för att betala din insättning till bettingsajten. Pengarna kommer att återspeglas på ditt spelkonto så snart säljaren bekräftar att de har tagit emot kontanter från dig.