Spelbolag som erbjuder travspel

Tidigare var det endast ATG som erbjöd spel på trav i Sverige, men så ser de inte ut längre. Idag erbjuder flera av de större spelbolagen travspel så du som spelare har större möjlighet att välja var du vill betta på travlopp.

I nuläget är det endast spelbolag med svensk licens, och inga bettingsidor utan svensk licens, som erbjuder spel på hästar på svenska travlopp och tävlingar.

Trav är en sport som länge varit populärt i Sverige, både på plats på tävlingarna och hos ett spelombud men under de senaste åren också omåttligt populärt att spela på trav online bland svenskarna. Sverige anses vara en av Sverige största travländer och våra svenska travbanor som tillexempel Solvalla, Bergsåker och Axevalla håller hög internationell nivå.

De bästa spelbolagen med travspel

Som nämnt tidigare i artikeln så har omregleringen av svenska spelmarknaden 2019 lett till att fler bettingbolag nu erbjuder spel på trav. Även om ATG fortfarande har en stor del av marknaden för travspel så är det flera spelbolag som nu utmanar dem. Många spelare väljer att fortsätta spela hos ATG då det är tryggt och etablerat hos den svenska spelaren men det kan vara värt att titta på de andra spelbolagen då några av dem erbjuder bättre odds på vinnare och plats. 

Dessa spelbolag tycker vi är bäst för travspel i Sverige:

  • Unibet
  • NordicBet
  • Bet365
  • Betsson

Några saker att kolla på när man väljer spelbolag för travspel:

  • Är sajten pålitlig och säker. I och med spelregleringen och den svenska spelicensen så har många oseriösa aktörer sållats bort men det gäller ändå att se till att välja en säker och bra sajt att spela på.
  • Finns information och resultat tillgängligt i realtid på sajten. Trav är en snabb sport och det gäller att ha information och resultat lättillgängligt och i realtid för att spela framgångsrikt.
  • Kan man spela både nationellt och internationellt? Sverige är som sagt en stark travnation. Räcker det för dig eller vill du kunna spela på lopp i en resten av världen också?

Då många av bettingbolagen erbjuder spel på samma travlopp så är det bra att kolla vilken bettingsajt som erbjuder bäst odds och vilken som ger dig bästa spelupplevelse.

På bettingsajter som erbjuder spel på trav så går det att spela på nästa alla lopp som körs i Sverige. Sveriges största travlopp är Elitloppet, Sundsvall Open Trot och Olympiatravet.

Spela på utländska travlopp

Då ATG har fokus på svenska, och nordiska, travlopp så finns det anledningen att kolla på andra spelbolag om du är intresserad av travlopp som körs i andra länder. Unibet, LeoVegas och Bet365 erbjuder till exempel spel på travlopp i USA, Australien, Storbritannien och Tyskland.