Vilka ska jag välja när jag vill spela på trav?

Ska du spela på trav så kommer du att kunna välja och vraka mellan olika bolag. Det är väldigt populärt att spela på trav och det märks inte minst på att i stort sett alla bettingbolag erbjuder sitt eget spel på trav. Det är små skillnader på dem men de kan vara viktiga skillnader för den inbitne, enligt jämförelsesajten CasinoWings.

ATG är klassikern

Aktiebolaget trav och galopp som det står för är den mest klassiska sajten att spela på trav. De har i decennier haft V75 och andra spel och deras maskot Harry Boy är känt även utanför travvärlden och det är ofta ett ord som människor aldrig har spelat på trav kan slänga sig med. Att köpa en Harry Boy betyder att du köper ett färdigt spel som någon annan har satt ihop. Du lägger bara spelet. Det är ett mycket bra val när du inte har så stor koll på hästar eller du bara inte har tid att sätta ihop ditt eget spel. Varje V75spel omsätter flera tiotals miljoner och det lämnas in hundratusentals system till varje V75.

Svenska spel

Svenska spel har tidigare haft mest spel på andra sporter en har på senare tid även lagt mykcet energi på att bli stora inom trav och galopp. Svenska spel är även det bolag som står bakom nästan alla lotter du köper i butik. Den främsta orsaken till att folk väljer att spela på Svenska Spel istället för andra bolag kan vara att det går tillbaka till idrotten. Svenska Spel är statligt och de stöder ungdomsidrotten genom sitt projekt Gräsroten som varje år delar ut många miljoner till föreningar som arbetar med ungdomsidrott. Du kan spela på alla de stora händelserna inom trav på Svenska Spel.

Unibet satsar på de stora

Unibet har inte lika mycket trav som de tidigare nämnda. De har en mer utpräglad profil mot andra sporter och kanske framförallt fotboll. Du har säkert sett att Glenn Hysén gör deras reklam och då är det mest fotboll som gäller. När det är stora händelser som Elitloppet i Sverige så är det alltid möjligt att spela på Unibet dock. De har även en sektion på deras hemsida där de pratar travnyheter och vilka hästar som kan tänkas vinna i olika lopp.

Betsson

Betsson har på senare tid blivit allt större inom travspel. De har trav och galopp från hela världen och vill du testa att spela på trav så har de välkomsterbjudanden där du kommer att få en liten slant att testa att spela för. Du kan inte ta ut dessa pengar men du kan testa att spela. Vinner du så kan du plocka ut pengarna om alla krav har genomförts.

Betfair

Även Betfair har välkomsterbjudanden som gör att du kan testa att spela på trav. Dessa erbjudanden kommer alltid med villkor som säger att du måste omsätta dem X antal gånger för att du ska kunna ta ut dem. Det är ett bra sätt att lära sig att spela.