ATG rättningskod V75

För alla travälskare som följer V75!

Gillar du trav?
Det är en väldigt engagerande sport särskilt om man gillar dessa vackra djur och kan njuta av dess graciösa utseende när de far fram över travbanan. Och alla dessa kuskar och hästägare som älskar sina djur!
Det allra roligaste är förstås att se tävlingen och följa resultatet med ditt kvitto på plats på travbanan och se kuskar och hästar live när det händer men det är ju inte alltid man har tid med det.

Kanske har du kollat V75 tips och följt hästarna under lång tid men just på lördagen hade du inte tid att följa tävling och resultat på TV heller?
Då har jag information som ska göra dig glad, för den underlättar för dig att rätta v75 med kod istället för att leta upp varje lopp separat och rätta per rad.

Man kan enkelt rätta sin V75-rad

På sin hemsida har ATG en funktion för att rätta V75-kvittot med hjälp av en så kallad rättningskod, i stället för att rätta varje rad för sig, som man traditionellt gjort.
Då du lämnar in din rad för kommande travomgång, oavsett om du gör det via ATG.se eller via ett ombud, så får du en rättningskod som framgår längst ner på kvittot. Koden består av nio bokstäver grupperade i tre gånger tre, typ såhär: ABC DEF GHI

Så här gör man

Du kan gå in på atg.se i upp till 10 dagar efter genomgången tävling för att rätta.

Du gör så här:
1: öppna din webbläsare (till exempel explorer, chrome, safari)
2: skriv in: atg.se/kod i sökfältet
3: Här får du upp ett fält där du skriver in din rättningskod (ABC DEF GHI) och klickar sedan på ”rätta kvitto”
Då får du svar på om du vunnit och i så fall hur mycket och med hur många rätt du vunnit.
Notera att kvittot inte får gälla spel som är äldre än 10 dagar.

Spelar du kanske V75 tillsammans med andra?

Funktionen är supersmidig.
Jag vet en del som är med i travgrupper där några eldsjälar som älskar trav driver gruppen och spelar på de travlopp som är aktuella medan några inte är så insatta och intresserade av att spela så de bidrar mest med pengar. De brukar ofta be de andra att rätta den rad som lämnats in men nu kan även de lätt rätta V75 med kod på hemsidan.

Det går såklart att hitta sidan genom att googla: atg rätta med rättningskod eller helt enkelt: atg rättningskod V75 och klicka sök.
Så kära travälskare: V75 rätta med kod är en enkel funktion som rekommenderas varmt för att rätta din V75 rad. Smidigare kan det nästan inte bli faktiskt.

Atg som genväg på mobilen

Atg.se kan du också lägga som en genväg på din mobiltelefon och enklare hitta till funktionen, ifall din mobil tillåter genvägar, vilket de flesta gör. Du kan också lägga det som ett bokmärke i din webbläsare. Det där vet du säkert hur man gör!