Dagens Dubbel – resultat och tips (DD)

Dagens dubbel kallas även för DD. På dagens dubbel ska du försöka lista ut vilken häst som vinner i två utvalda lopp. Om du har tippat på rätt hästar som vinnare och får rätt resultat på dagens dubbel så vinner du på din kupong.
Du kan spela dagens dubbel hos ATG. Det är ett spel inom trav där du ska spela på hästar. Du kan köpa din kupong hos ditt närmaste ATG-ombud eller så kan du även ladda ner ATG på din telefon och spela direkt ifrån den. När du ska välja hästar till din kupong så kan du läsa dagens dubbel tips hos till exempel Aftonbladet eller hos atg.se Du kan se om du vunnit genom att titta på travet när det sänds på tv, eller genom att titta vinnarna på atg.se alternativt rätta din kupong och se resultat dagens dubbel hos närmsta ATG-ombud.

Vinna på dagens dubbel

Du kan vinna ganska stora pengar på dagens dubbel. För att ta reda på om du har vunnit måste du som sagt rätta dagens dubbel. Sedan kommer du att få ett resultat och då kan du se om du har vunnit något. Småsummor kan du oftast ta ut hos ett ATG-ombud men om du vinner väldigt stora summor pengar kan du självklart inte ta ut dessa hos ombudet, du får istället pengarna på annat håll.

Att tänka på vid spel

När du ska spela på till exempel dagens dubbel finns det några saker som du bör tänka på. Det är väldigt lätt att hamna i ett spelberoende och därför är det viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Om du märker att du börjar spela för mycket och du börjar förlora väldigt mycket pengar är det viktigt att du hör av dig till en hjälplinje som kan hjälpa dig med ditt spelberoende. Du kan även stänga av dig från olika spelsidor själv utan att kontakta en hjälplinje.