Vad är ATGPlay.se?

Inbiten spelare eller kort och gott lätt trav- och hästintresserad? Oavsett var på skalan du hamnar i travsportens lockande värld finns det få saker som slår spänningen i att följa din favorithäst i ett nervkittlande lopp. I dagens digitala samhälle är det enklare än någonsin att få tillgång till att titta på just trav och de lopp du är intresserad av och utbudet av tjänster och kanaler är stort. Trav visas idag på allting från tv till olika nät- och appbaserade tjänster där du istället kan välja att streama ditt lopp. Streaming är idag ett av de vanligaste sätten vi använder oss av för att lätt och smidigt klicka oss fram till precis det vi vill se. Många av dessa appar finns till exempel behändigt nog redan installerade för snabb tillgång om du använder dig av en smart-tv. Det går dock även minst lika bra att logga in på ditt registrerade konto på vald streamingtjänsts webbplats, eller rent av ladda ner appen till din mobiltelefon – allt för en snabb och enkel navigering.

ATGplay.se – hur fungerar det?

En del av den stora tjusningen med att titta på trav ligger såklart och gror i de pengar du satsat på den häst du siar om kommer stå som vinnare vid loppets slut. ATG är ett av de ledande företagen i Sverige när det kommer till travsporter, företaget ägs av Svensk Galopp och Svensk Travsport och är ett tryggt sätt att rodda dina satsningar inför kommande trav. På atg.se kan du enkelt göra dina satsningar, få information om loppens start- och sluttider, se resultat och kika på historiken i redan avslutade spel och lopp. Tipsexperten kommer med råd och vägledning inför ditt spel och det finns även ett flertal artiklar att djupdyka i för den intresserade. Du kan rätta ditt kvitto om du istället köpt ett spel via ombud, och på hemsidan hittar du också en spelkalender med information om utbud och tider.

Tv, samt nät- och appbaserad tillgång till trav

Andra möjligheter att se trav digitalt är via olika kanaler på tv. Idag finns en hel uppsjö av sportkanaler att välja på, såsom TV4, TV12 och Sportkanalen. Streamingtjänster som erbjuder ett kontinuerligt flöde av travsändningar är bland annat C More och Com Hem. Många sidor på internet länkar, och leder, dig ofta rätt om du är ute efter att få tillgång till att se trav via nätet. Det krävs sällan mer än några knapptryckningar förrän du hamnat alldeles rätt i god tid för att se ditt lopp. Trots att det är få känslor som kan mäta sig med att stå redo på plats vid travbanan för att heja fram just din favorit så är det också svårslaget att få sjunka ner i soffan med en kall dryck och slå på tv:n, eller logga in på diverse playkonton, för att ostört se sitt lopp och sin satsade häst springa hem en vinst! Lyckan och spänningen är densamma oavsett plats, och när allt kommer omkring är det ju trots allt vida känt att det inte finns någon plats i världen som går upp mot hemmets lugna vrå.