V64

Det har länge varit en vida känd sysselsättning att spela på hästar och travsporten i Sverige har en historia som går så långt bak i tiden som till 1800-talet, då man först började tävla med häst och släde ute på isarna under vintern. Idag är trav en sport som utgör en stor del av den betting vi gör – både hos ombud och på nätet.

Hur går det till att spela på V64?
Så hur går det då till att spela på V64 trav? Det kan vara bra att veta att du kan spela både direkt från travbanan, hos ett ATG-ombud samt hos ATG på nätet. Du väljer själv hur många hästar du vill spela på. För att vara med och spela streckar du den eller de hästar du vill spela på, ditt system kommer bestå av fler rader ju fler hästar du streckar. Skulle någon av de hästar du satsat på bli struken så kommer du istället att få en reservhäst in i spelet, vilka går bra att välja i förväg. Har du däremot inte valt någon reservhäst kommer du tilldelas en – allt efter ATG:s turordning som är bestämd på förhand.

ATG – ett enkelt sätt att spela på
På ATG v64 kan du smidigt och enkelt på egen hand navigera bland v64 resultat, v64 tips inför kommande lopp och satsningar, samt rätta v64 spel. Just travtips v64 kan kännas lite extra lockande och nervkittlande att kika på inför ett lopp du känner kommer falla ut som du hoppats och siat om.

Vad kan man vinna?
I V64 är det 65 % av omsättningen som i pengar betalas ut bland spelarna, och utdelningen sker på 4, 5 och 6 rätt. Vinstfördelningen mellan dessa olika antal rätt är 40 %, 20 % och sedan 40 % igen. Tittar man på statistik gjord i september 2013 så kan man se att en omgång V64 i genomsnitt har en omsättning på ca 5 miljoner kronor. Då är dock omgångar med en inkluderad jackpott inte inräknade – omsättningen vid dessa travomgångar är betydligt högre än så.