Svenska Spel – travspel på svenskaspel.se

Det är roligt att betta och satsa lite pengar medan man titta på sport. Det går att betta på andra saker än sport också men det är absolut det som är det vanligaste. Det går att betta på i stort sett vad som helt på Svenska Spel och de har odds inom Fotboll, hockey, innebandy, handboll, ishockey och mycket annat. För de som inte vet vad odds är så är det enkelt förklarat det som avgör hur sannolikt något är att det kommer att hända och vad du får i utdelning vid en eventuell vinst. Låt säga att Sverige möter Italien i fotboll. Italien är ett bättre lag än Sverige och kommer antagligen att vinna. Då är oddset på Italien lägre än på Sverige och vinner Italien så får du lite tillbaka. Skull du däremot satsa på att Sverige vinner så får du mer tillbaka med det är inte lika troligt att det händer. Ju närmre 1 något är, ju troligare bedöms det vara att inträffa och ju högre och längre ifrån 1 ju mer utbetalning men också mindre sannolikt att hända. Har du ett odds på 1.5 på Svenska Spel så vinner du 1.5 gånger pengarna.

Trav på svenska spel

Naturligtvis kan du spela på trav på svenska spel. Det finns enormt många olika travspel att lägga och det är både nationella men också internationella lopp som går att spela på. Visste du förresten att Sveriges äldsta travbana är Jägersro som ligger i Malmö. Den är över hundra år gammal och har varit i bruk hela tiden. Det finns en del spel att välja mellan när du spelar på trav på Svenska spel. Det vanligaste är att spela på antingen vinnare eller plats. Spelar du på vinnare så gissar du helt enkelt vem du tror kommer vinna loppet. Det brukar ge ganska bra utdelning då det endast är ifall hästen vinner som du får pengar. Det är högre odds alltså. Om du inte vill spela lika högt spel så kan du istället spela på plats. Det betyder att du kan välja en häst och sedan så får du pengar tillbaka om den kommer antingen etta tvåa eller trea. Det ger såklart inte lika höga odds och därmed inte så mycket pengar tillbaka men det ger dig större chans att vinna över huvud taget. Är du inte så insatt eller så säker kan det vara bra att lägga ett sådant spel istället för att spel högt på att en häst ska vinna.

Något som är extra bra med att spela på svenska spel är att du faktiskt gynnar idrotten i Sverige. Svenska Spel är statligt och de stöttar idrotten. De säger själva att de ger tillbaka till idrotten och det är precis vad de gör. Det kan kännas bättre att spela på svenska spel av den anledningen än ett annat bolag där cheferna plockar ut miljontals kronor i vinst. Tänk alltid på att du kan stoppa dig själv från att spela om du börjar tappa kontrollen över ditt spelande.